Un dels serveis que oferim a Naturalia jardiners és la creació i construcció de jardins sostenibles a la província de Barcelona. La nostra especialització és el jardí Mediterrani adaptat a la sequera i els enjardinaments sostenibles, tenint en compte criteris de sostenibilitat i respecte al medi ambient.

Es podria dir que Naturalia Jardiners som l’alternativa a la jardinera de gran consum, fent una aposta ferma per la sostenibilitat. Per nosaltres, quan parlem de sostenibilitat es tracta de:

  • Un manteniment reduït,
  • Un ús racional de l’aigua de reg,
  • La limitació de productes fitosanitaris i adobs,
  • I la disminució en l’ús de maquinària i combustibles fòssils.

Però a més de ser responsables amb el medi ambient, a Naturalia Jardiners disposem dels millors paisatgistes que convertiran el seu jardí en aquell lloc que sempre ha somiat. Farem un estudi del seu terreny i tenint en compte les tendències actuals en jardineria i la sostenibilitat esmentada; dissenyarem el seu jardí. De fet, per aquests motius, ens consideren especialistes en la creació i construcció de jardins sostenibles.

Naturalia Jardiners

Naturalia Jardiners

Després de multitud de projectes desenvolupats podem dir que la planificació és la clau per fer del seu jardí un espai de sensacions on els elements tinguin harmonia amb l’entorn. Per nosaltres, la seva opinió compta i per aquesta raó, escoltarem les seves idees per poder dissenyar el seu jardí tal com se l’imagina.

Naturalia Jardiners és una empresa de jardineria i estudi del paisatge que desenvolupa tant el disseny com la realització i manteniment de jardins, regs automatitzats, mobiliari urbà, gestió integrada de plagues i serveis integrals d’arboricultura. Si està interessat en la creació i construcció de jardins sostenibles, no dubti en contactar amb nosaltres, realitzarem un estudi del seu cas i li donarem tota la informació que necessiti, elaborant un pressupost a mida sense cap tipus de compromís.