En el passat certamen del Chelsea Flower Show 2015, vaig tenir l’enorme plaer de poder conversar amb en Fernando González, professional del disseny de jardins i autor de la premiada obra Pure Land Foundation; un jardí de colors basats en l’art budista, dissenyat a partir d’un programari i on màquines controlades per ordinadors,  fabrican la línia corba blanca (tant mediterrània) de la seva estructura. (http://goo.gl/8dv2Ok).

Parlant, varem poder reflexionar sobre la situació actual del disseny de jardins i per tant, de les diferents concepcions que tenim d’aquesta professió entre un país i l’altre.

Amb tot això, varem remarcar la complexitat creativa en el procés del disseny de jardins i vaig poder descobrir la dificultat de crear un jardí per un certamen de tanta intensitat (una setmana) per on desfilen milers de professionals i celebritats de la política, on es poden conèixer les tècniques d’execució, les planificacions de les plantacions, els criteris que s’estableixen per a les tries de les col·leccions florals i arbustives, etc.

Sens dubte, tot un espectacle i alhora un somni.

Disseny de Jardins