Naturalia Jardiners, empresa de jardineria i estudi del paisatge, ens encarreguem també del manteniment del teu jardí, i una de les nostres tasques més importants és la Gestió Integrada de Plagues.

Com som conscients dels factors limitants de la lluita química, el nostre Pla de treball es basa en la Protecció Biològica Integrada. Per la Gestió Integrada de Plagues, dintre del nostre equip hi comptem amb un Tècnic especialista en fitopatologia vegetal. Aquest s’encarrega d’avaluar les possibles malalties i plagues presents al seu jardí que són susceptibles de control o seguiment.

També hi comptem amb un Assessor en gestió integrada de plagues certificat per part del Servei de Protecció dels Vegetals de Catalunya. Naturalia Jardiners està inscrita amb el nº B0119 al Registre Oficial d’establiments de la Generalitat de Catalunya. A més, com disposem del Certificat UNE-EN-ISO 14001 en Gestió Ambiental i el Certificat UNE-EN-ISO 9001 en Gestió de la Qualitat tenim tots els certificats necessaris per a la Gestió Integrada de Plagues.

Naturalia-Jardiners--especialistes-en-la-Gestió-Integrada-de-Plagues

Un cop avaluada i identificada la plaga a tractar, els nostres especialistes s’encarreguen d’elaborar un pla d’actuacions a seguir per tal d’eliminar-la. Així doncs, s’estudia l’estat de les plantes, la seva afectació i quin és el tractament més adient per tal de conservar i protegir la vida de la planta alhora que s’elimina la plaga o malaltia de la mateixa.

Si creu que el seu jardí pot patir alguna plaga, no dubti en contactar amb nosaltres i resoldrem els seus dubtes. Com podrà comprovar, les nostres certificacions i experiència són garantia dels nostres coneixements en aquest àmbit. De fet, Naturalia Jardiners som una empresa de jardineria i estudi del paisatge que s’ocupa tant del manteniment esmentat com del disseny i realització de jardins, regs automatitzats amb la màxima tecnologia, mobiliari urbà, pràctiques ambientals, tractaments fitosanitaris i serveis integrals d’arboricultura.