Naturalia Jardiners som una empresa especialitzada en serveis esporga a Terrassa. El nostre personal disposa d’un elevat grau d’especialització per l’aplicació dels coneixements tècnics i tecnològics que han adquirit a seminaris i cursos formatius.

Són molts els ajuntaments de diferents ciutats que han confiat ja en Naturalia Jardiners. Terrassa, Sant Cugat, Sabadell, Matadepera, Arenys de Mar, Roses, Barberà del Vallès, Santa Perpetua o Gavà són algunes de les localitats on l’esporga s’ha confiat a la nostra empresa. Però no tan sols ens ocupem dels arbres dels carrers, ja que per exemple, també vam actuar al Parc de Vallparadís de Terrassa.

Sens dubte, una experiència que acredita la nostra professionalitat. Així com també les certificacions de què disposen els nostres professionals. Aquelles emeses per l’Asociación Española de Arboricultura (European Tree Worker), o les que fan referència als treballs d’esporga amb cistella.

Quan parlem de serveis esporga a Terrassa, o a qualsevol altra ciutat catalana, estem fent referència a un procés metòdic que s’adapta segons les necessitats del contractant. És habitual que es tallin els carrers quan es tracta de treballs a la via pública. Les brigades estan equipades amb elevadors per accedir a les zones més altes dels arbres, així com també amb màquines que permeten triturar les restes residuals de l’esporga in situ. Aquestes restes s’utilitzen normalment per l’elaboració de compost, pensant en un reaprofitament dels recursos, pel qual sempre s’aposta des de Naturalia Jardiners.

L’esporga dels arbres es farà amb certa periodicitat, segons l’espècie, característiques i entorn de l’arbre sobre el que actuar. A més, també s’acostuma a retallar aquelles branques que poden suposar un problema per la seva proximitat a façanes i balcons.

En definitiva, l’esporga és un servei de manteniment que realitzem des de Naturalia Jardiners, tant si som nosaltres qui vam dissenyar el seu jardí com si el que desitja és una tasca de manteniment constant. No ho dubti i contacti amb nosaltres, l’assessorarem sobre quin és el millor moment per fer l’esporga i com fer-la per tal que els arbres quedin perfectes.